Naar hoofdinhoud

Nieuwe Doen Energie College

Hallo! Het Fonds Nieuwe Doen Groningen nodigt jou in samenwerking met bedrijvenvereniging Zuidoost van harte uit voor een middag vol wetenswaardigheden over de wet- en regelgeving omtrent duurzaamheid en energie. Want de overheid verwacht wat van je als ondernemer!

Meld je, en jouw eventuele introducé, aan vóór 3 juli op: http://bit.ly/fondsevent.

Wet- en regelgeving duurzaamheid en energie MKB

Zoals besloten in het klimaatakkoord van Parijs moeten ook de bedrijven in Nederland duurzamer worden ingericht. De overheid heeft hiertoe wet- en regelgeving bepaald. Dat betekent onder andere dat gebouwen in Nederland in 2050 energie neutraal moeten zijn. Voldoet jouw bedrijf hier niet aan, dan riskeer je een boete van €20.500.

Waar moet je als ondernemer aan voldoen?

Welke duurzame maatregelen moet je als ondernemer doorvoeren en wanneer? Wat betekent deze wet- en regelgeving voor jouw organisatie? Welke boete riskeer je wanneer je niet voldoet aan deze wet- en regelgeving? Deze vragen en vele andere worden behandeld tijdens deze bijeenkomst. Je krijgt een duidelijk beeld van alles wat je moet weten over de wet- en regelgeving omtrent duurzaamheid en energie binnen het MKB. Positief punt is dat je alleen moet investeren in duurzaamheid en energie als je dit binnen 5 jaar terug kunt verdienen!

Meld je, en jouw eventuele introducé, aan vóór 3 juli op: http://bit.ly/fondsevent.

Tijdpad Programma

16.00-16.15 Inloop en aftrap Henk de Haan

16.15 -16.45 Tips en tricks over wet- en regelgeving duurzaamheid en energie MKB.

16.45- 17.00 Case 1 Fonds Nieuw Doen Groningen, geïnterviewd door Henk de Haan

17.00- 17.15 Subsidieregelingen Fonds Groningen door voorzitter ZO Harry Marissen

17.15- 17.30 Case 2 Fonds Nieuw Doen Groningen, geïnterviewd door Henk de Haan

17.30- 17.45 Aanpak gemeente Groningen energiebesparing voor het MKB

17.45- 19.00 Hapje en drankje

 

Ok, ik wil meer weten over
het nieuwe doen

Fonds Nieuwe Doen Groningen gebruikt cookies om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.