Naar hoofdinhoud

Groot feest ter ere van Nieuwe Doeners!

Gratis

Groot feest ter ere van Nieuwe Doeners!

Nieuwe Doeners zijn zeldzame doorzetters met een doel. Nieuwe Doeners hebben speciale “Nieuwe Doeners” mentaliteit en die heb je niet zomaar! Omdat wij dat ontzettend waarderen, organiseren wij een feest ter ere van deze doorzetters, waarbij wij alle Nieuwe Doeners en Nieuwe Doeners in spe zullen uitnodigen om dit met ons te vieren. We hebben een zeer inspirerende spreker en Nieuwe Doeners aan het woord en aansluitend een nazomer BBQ en borrel. Ben je een Nieuwe Doener? Mooi! Dan heb je de uitnodiging waarschijnlijk al ontvangen. Zo niet? Mail dan even naar info@fondsnieuwedoen.nl.


Spreker: Martijn Aslander
Martijn Aslander is stand-up filosoof en verbinder van mensen, informatie en ideeën. Hij is mede-auteur van de boeken Easycratie en Nooit Af. Zowel in zijn publicaties als op het podium laat hij de ongekende mogelijkheden zien van de huidige netwerksamenleving voor mens en arbeidsmarkt. De ‘nieuwe renaissance’, waarin kennisverspreiding sneller gaat dan ooit, biedt enorme kansen voor mensen om zich bottom-up te organiseren en sneller, efficiënter en zonder bureaucratie dingen voor elkaar te krijgen en oplossingen te vinden voor moeilijke vraagstukken.


Datum:
26 september
Locatie: Podium Cafe Peter en Leni Steendam
Duur: Vanaf 16.00 – 20.30

 

Ok, ik wil meer weten over
het nieuwe doen

Fonds Nieuwe Doen Groningen gebruikt cookies om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.